Opties

*LET OP: aanmelden kan tot 19 september 23:59*

De Michaëldagen vinden plaats rond Michaëlsdag (29 september).

Vier dagen lang, van donderdag 28 t/m zondag 1 oktober 2017, zullen we samen het thema grenzen verkennen. Kun je niet alle vier de dagen? Geen probleem, je bent ook één, twee of drie dagen welkom. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden en de kosten.

 

4 dagen á € 100 : donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

3 dagen á € 85 : donderdag, vrijdag en zaterdag of vrijdag, zaterdag en zondag

2 dagen á € 60: donderdag en vrijdag of vrijdag en zaterdag of zaterdag en zondag

1 dag á € 35: donderdag of vrijdag of zaterdag (het is geen optie om alleen op zondag te komen)

* zijn de kosten echt een probleem voor je, stuur ons dan een mail (info@michaeldagen.nl) en dan kijken we samen naar een oplossing. 

Overnachten

Het programma op donderdag 28 september begint al vroeg, dus als je van erg ver moet komen en je alvast de avond van te voren wilt komen overnachten, dan kan dat gewoon. We vragen je dan wel om een extra bijdrage van € 5.- voor de overnachting en het ontbijt.

Voor het overnachten kun je zelf een tent meenemen of ervoor kiezen om te verblijven in een van de ruime safaritenten met stapelbedden en matras.

Een slaapplek in één van deze 12-persoons safaritenten kost € 5.- per nacht extra. We willen je vragen dit bij je aanmelding tijdens de dagen zelf, contant aan ons te betalen. Je kunt deze gelijk met je aanmelding reserveren.. als er nog plek is! We kunnen helaas je vragen (per e-mail) over de beschikbaarheid en indeling niet beantwoorden.

Aanmelden

Dat kan via deze link!

Informatie en contact

Voor meer informatie, neem contact op of volg ons op Facebook.

banner Michaëldagen