Locatie

Wakker worden in je eigen tentje door vogelgezang, geritsel en zonnestralen: we kamperen op het terrein van de Paasheuvel, een camping die wordt omringd door de schitterende heide heuvels van de Veluwe. Het biedt ons veel ruimte en verbinding met de natuur. Lees hieronder een impressie en praktische informatie.

Het terrein

Wanneer je het terrein op komt en je langs de receptie loopt, ligt er een mooi open veld met een waterplas. Dit is een van de velden die wij tijdens de Michaëldagen tot onze beschikking hebben. De waterplas is 1,5 meter diep en hierin mag worden gezwommen.

Links van het open veld is een doorgang tussen twee heuvels. Ga je hier door dan kom je bij ons hoofdgebouw: de Zonnehal. Dit monumentale pand is een grote ruimte waar we met zijn allen bij elkaar kunnen komen voor bijvoorbeeld muziek, lezingen, workshops en mooie ontmoetingen. Om de Zonnehal heen ligt een grasveld.

Het fijne aan de ligging van De Paasheuvel is dat wanneer je er even lekker tussenuit wilt, dit goed kan. Aan de achterzijde van het open veld kun je het terrein verlaten en kun je kiezen tussen een wandeling van 5 kilometer of een wandeling van 7 kilometer door de natuur van de Veluwe. Dit kan alleen bij daglicht want na zonsondergang is dat terrein niet toegankelijk.

We hopen zo een beeld te hebben geschetst van de locatie tijdens de Michaëldagen. We verheugen ons erop jou daar te ontmoeten.

Adres en routebeschrijving

De Paasheuvel
‘t Frusselt 30
8076 RE Vierhouten
0577 – 411 336

Routebeschrijving vanuit Amersfoort

  • A28 afslag Nunspeet-Elspeet richting Vierhouten;
  • Daarna volgt u de ANWB-borden.

Routebeschrijving vanuit Apeldoorn

  • Vanuit Apeldoorn/Zwolle via de A50, afslag 26 Vaassen/Terwolde nemen en Ernst volgen;
  • Vervolgens Vierhouten aanhouden en de ANWB-borden volgen.

banner Michaëldagen